Kampány

2010.09.10. 14:03

eddig ezt ígérték. újra nem dőlünk be!

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr942286290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

canon00 2010.09.11. 09:43:53

Nem akarok pesszimista lenni de........
Az építkezést az alapoktól kell kezdeni ha az alap rossz akkor teljesen mindegy milyen csillogó palota van rajta előbb utóbb össze fog dőlni.(értelmezze mindenki úgy,ahogy akarja)
"eddig ezt ígérték. újra nem dőlünk be!"
Egy tipikus magyar szólás!
Magyarországon az embereknek az igen nagy %-a csak sírni tud de tenni a katasztrófális helyzet ellen már nem.
Beszélni,prédikálni,ígérgetni felelőtlenül mindenki tud de "kopp-kopp" ÉBRDJÜNK MÁR FEL!
Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég ha egységesen felemeljük a hátsónkat,a két kezünket és egy kis gondolkodás után(mert hát ész nélkül nem lehet dolgozni)
elkezdjük építeni az "Új Feldebrőt"!
Most szükség van mindenkire 0-100 éves korig!Ha nem lesz egység teljesen mindegy ki lesz a polgármester és kik lesznek a képviselők, Feldebrő tovább zuhan a mélységbe......!

z15 2010.09.11. 20:24:40

4 évvel ezelőtt sem sikerült összefogni a településen, nem tudtak kettő abba már bele sem gondolok egy ember mögé állni, pedig több mint négyszázan akartak mást. Akkor sem sikerült. Könyörgöm legalább most… Mindezektől függetlenül csak csatlakozni tudok az előzőekben leírtakkal. A fejekben is rendet kellene tenni.
Más. Úgy gondolom, hogy ha valaki önkormányzati képviselő és mellette az önkormányzatnál dolgozik, vagy kapcsolatban áll az önkormányzattal az valahogy nem összeférhető… Ezt csak gondolatébresztőnek szántam!
süti beállítások módosítása