Nyílt kérdés!?

2010.09.22. 17:28

ma nyílt napot tartok, ha már megjött a bátorságom lol. nem is olyan régen a postaládámban találtam egy kedves borítékot, benne egy tucatlevéllel. ennek elemzésén dolgozom, akárcsak a képviselőtestületi jegyzőkönyveken, de előzetesben néhány gondolatot kiemelnék, kérdésbe öntve:

 

-az 52 éves kort azért hangsúlyozta ki, mert neki is ez a ciklus kell a nyugdíjjhoz?

-hol volt a vidékfejlesztési manager az elmúlt 10 évben? akkor nem volt kapcsolati tőke?

-elhiszi valaki ezt a 0 forintos változatot? még ha társadalmi megbízatásban vállalja is, jár a fél pénz. ha rosszmájú lennék -pedig nem vagyok az-, mondhatnám, 1990-2000 között felhalmozott (falu)vagyon kamatozott...

-feltűnt-e valakinek, hogy a program emlékeztet egy korábbi programra, amit egy másik jelölt dobott be. talán más tollával ékeskedik? vagy lénárt következő papírján már kelement is a támogatói között látjuk?

 

de egyébként nem kampányolunk senkinek, de ha hülyének néznek, na azt nem szeressük...

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr692315752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bojgo10 2010.10.04. 01:59:02

Én inkább azt kérdezném a tisztelt feldebrői lakosoktól hogy egyáltalán tudják-e- mit csináltak? végig gondolták e-hogy mi lesz négy évig és vissza gondolta e-az el mult 10 évre?
süti beállítások módosítása