Postbotrány

2010.10.02. 18:20

az egyik tegnapi postra több támadó üzenet érkezett, ezekre válaszolok, de előbb publikálom:

 
2010.10.02. 04:01 bojgo10 szocsi41@freemail.hu
@Virág V:
Az a baj hogy ebben a faluban senki nem vállalja fel magát főleg nem a tetteit.
Szerintem a te szüleid is ebben a kategóriában tartozik.
 
 
2010.10.02. 04:00 bojgo10 szocsi41@freemail.hu
@Virág V:
Az a baj hogy ebben a faluban senki nem vállalja fel magát főleg nem a tetteit.
Szerintem a te szüleid is ijennek.
 
 
Kedves Mozilátogató!

A kesze-kusza irományodat látva, Neked először az általános iskola padjába kellene visszaülni, hogy megtanulj odafigyelni arra, ami körülötted zajlik. Egyrészt nem illik valótlant állítani, (ha elgondolkodsz, biztosan rájössz mi az, ha nem, az már a Te IQ-szintedet tükrözi) másrészt úgy néz ki Te sem tudod eldönteni, mit akarsz!? Amennyiben annyira hiányolod például a hozzászólást, Te miért nem tetted? (Talán erre is képtelen vagy?)
 
 
2010.10.01. 20:30 Virág V vsztar@freemail.hu
Ja és hozzáteszem édesanyám ott sem volt. Nem tom te milyen műsort néztél!
 
 
2010.10.01. 20:27 Virág V vsztar@freemail.hu
Kedves Levélíró!

Ha már ilyeneket írsz és ilyen módon emlegeted a szüleimet, legalább a neved vállald be!!!!!!!

Merd vállalni a felelőséget a tetteid után!!!!!

a néhány gondolat, amit hozzáfűznék, főleg a feldebro2010 NÉV MÖGÉ BÚJÓ ISMERETLENNEK (BÁR SEJTJÜK KI AZ) szól. nahát, először is: szivesen beülnék az iskolapadba, de félek, volnának olyan pedagógusok, akik bántanának (nem helyben, Kápolnában gondolkodom, állítólag ott színvonalasabb az oktatás, igazi durva arc tanárok vannak, fegyelmi meg ilyesmi, hümm...). Az IQ szintemről nem vitáznék, meggyőződtem róla, hogy feldebro2010 nem áll a toppon, de ez adottság és nehezen tanulható. De persze szivesen segítek fejtörőkkel, rejtvényekkel. A hozzászólásról annyit, hogy ásítgatás közben nem könnyű... Virág V üzenetére túl nagy figyelmet nem fordítok, bojgó már válaszolt. És ha nem tetszik, fordulj a fal felé bizalommal. Vagy csinálj egy antidebrőblog oldalt. he-he

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr892339687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása