Hírek a jövőből

2010.11.10. 21:07

Hírek a Heves Megyei Hírlap jövőbeli számaiból:

2010. Az AgriaVolán társaság tudatja a Tisztelt Utazókkal, hogy az utak minőségének romlása miatt a Feldebrő-Eger viszonylatban közlekedő buszokat folyó év december 1-től felváltják a lovaskocsik. Megértésüket köszönjük!

2011. A Magyar Honvédség stratégia együttműködési megállapodást írt alá a Beretka és a Numan pékséggel: az utak minősége miatt a továbbiakban Feldebrő községbe kenyeret és pékárut kizárólag harckocsikkal szállítanak.

2012. A Greenpeace mozgalom aktivistái tiltakozó gyűlést szerveztek az AgriaVolán székháza elé, tiltakozván a lókínzás miatt (a feldebrői utak állapota miatt egyre több ló szenved tartós sérülést). 

2013. Az AgriaVolán társaság bejelentette, hogy a feldebrői utak katasztrofális helyzete miatt felfüggeszti a lovaskocsi-járatokat a Feldebrő-Eger viszonylatban. Az utasoknak gyalog kell eljutniuk Verpelétre, ahonnét a társaság buszai továbbszállítják őket.

2014. A TB -tekintettel a feldebrői utak állapotára- megszünteti a feldebrői lakosok biztosítását az alábbi betegségekre: lábtörés, izületi panaszok, száj és köröm fájás, ortopédiai kezelés. 

2015. A Magyar Országgyűlés -tekintettel a feldebrői utak és a lakosság állapotára- megszünteti Új-Verpeléten ( a korábbi Feldebrőn) a gyalogos közlekedést.

2016. Az ENSZ Biztonsági tanácsa az új-verpeléti utak katasztrofális állapota miatt határozatban szünteti meg az új-verpeléti lakosokat.

Szerző: trewbrch

1 komment

Címkék: vicc

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr452438292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bojgo10 2010.11.10. 23:46:08

Tisztelt hölgyeim és Uraim!

szeretném önöket értesiteni hogy a mai naptól a biblia oktatást illetve az Istentiszteletet nem a Muvelődésiházban hanem a szabadban tartja meg minden hét vasárnapján a CKÖ. Mivel a Feldebrő Települési önkormányzat uj testülete 5 ezer ft ot kér óránként a kulturház használatáért a CKÖ től. igy a CKÖ a programjait sajnos az utcán kel le bonyolicsa. De akkor sem hátrál meg fojtatja a munkályát és a programját. Tisztelettel Szőcsi Lajos CKÖ elnök Keresztény gyülekezet vezető.
süti beállítások módosítása