Vélemény a vitáról

2010.11.24. 15:36

 Ahogy az előző postban is írtam, a kommenteket és tavig postját kicsit túlzónak találom. Én személy szerint örülök annak, hogy Ádám blogoldalt nyit és próbál a "nagy" politikáról tabuk nélkül írni (már meg is néztem az oldalát és nem rossz!). Az, hogy erről a blog egyik postjának kommentjében ír, természetesen reklám, de a "jobbik" fajtából. Mi ugyan ezt tesszük, reklámozzuk a hétvégi focimeccset, a túrát, stb. Az, hogy egy debrei a saját blogját nálunk reklámozza, nem probléma, hanem dicséretes és megtisztelő. Dicséretes, mert ezek szerint olvas minket (ezt egyébként is tudtuk, korábban is írt kommentet) és megtisztelő, mert talán ő is érzi, hogy ez az egyetlen médiuma a falunak (mármint ami működik is). 

A postokból mindenki láthatja, hogy mi a helyi dolgoknál maradunk, de a "nagy" politikát sem kell lebecsülni, mert ha mi nem is foglalkozunk vele, foglalkozik az velünk. A blogunk a helyi eseményeket és a helyi embereket követi nyomon és Ádám blogja, ha nem is a tematikája miatt, a szerző személye szerint mindenképpen helyi. A reklámértékről pedig annyit írnék, hogy rosszabb napokon produkálunk 100-200 oldalletöltést, ami azért nem rossz.  

Végezetül: én a blogjának a linkjét (fizetett politikai hirdetésként :-))) kiraknám és ha találok rajta érdekességeket, abból is készítenék postot.

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr352470187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirkóczki Ádám 2010.11.24. 21:56:07

Köszönöm a megértésed! Ezek szerint mégsem voltam annyira félreérthető...
A szándékom épp az általad leírtak volt: olyan témákról megosztani a pillanatokat, amikről az országos sajtóorgánumok soha nem fognak beszámolni, de épp az Országházban történnek! Ezek szerint nem volt hasztalan a jelentkezésem. És igen, a nyilvánosság és a kommunikáció nagyon fontos ha lényegét tekintve tényszerű, Feldebrőn is és országosan is, és hála a XX-XXI. század technikai vívmányainak ezzel ma már bárki élhet! Úgy látom mi ezt tesszük. Már ameddig az ORTT helyét átvevő Viktor által személyesen kinevezett Média Tanács hagyja...

Mirkóczki Ádám 2010.11.24. 22:46:36

Köszönöm a megértésed, úgy látom te legalább fölfogtad irományom lényegét!

Ádám
süti beállítások módosítása