Kék hírek

2010.12.10. 13:49

 no nem azért, mert kék a háttér, vagy mert az óceánokról szól. 

december 1. a debrői Delta Presszóban tragikus bűncselekmény történt. a blog szerkesztősége nem járt a helyszínen, de a szemtanúkkal való beszélgetés során körvonalazódott a történet. 19 óra körül az enyhén ittas z. ferenc szóváltásba keveredett az italt ugyancsak meg nem vető s. tiborral. a szóváltás témája bizonyos tartozás volt. a rövid eszmecserét tettlegesség követett, amely során s. tibor 8 napon túli (sőt, valószínűleg 8 hónapon túli) sérüléseket szenvedett el. az esemény után z. ferenc hazament (aludni). a rendőrség és a mentők kivonultak, ellátták és beszállították az egri kórházba s. tibort, aki nem sokkal később -saját felelősségére- távozott. egy volt rendőr szerint -aki nevének elhallgatását kérte- z. ferenc akciója az önbíráskodás, súlyos testi sértés és garázdaság fogalmát maximálisan kimeríti. 

egy másik vélemény szerint nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak, kocsmai verekedések mindig voltak és lesznek is. akárcsak áldozatok. a helyzet pikantériája, hogy bevándorló vert őslakost.

a fenti véleménnyel nem értünk egyet, a közrend megóvása a garázda elemektől és a Debrői Fényes Ösvény Felszabadítási Fronttól az elnyomó hatóság elsőrangú feladata kell, hogy legyen. máskülönben egy vasárnap reggel arra ébredünk, hogy a debrői fiatalok elbontották a templomot (tényleg, a csatornával mi történt?).

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr882506097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása