Gratulálunk!

2011.02.15. 13:51


Átadtuk nyereményét Az Év Ifjú Párjának

2011. február 5. 19:11 Sz. K.

Az ifjú pár a nyeremény átvételekor. Fotó: Szűcs Tímea

Eger | Iváncsik Tibor és Iváncsikné Bíró Orsolya Anna nyerte a Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap által meghirdetett Az Év Ifjú Párja versenyt.
 
 

A versenyre olyan Heves megyei kötődésű házaspárok nevezhettek be, akik 2010-ben álltak az anyakönyvvezető elé. A győztes pár a hétvégén ünnepélyes keretek között, az Agria Parkban megrendezett Esküvő Kiállításon vehette át nyereményét, egy kényeztető wellness hétvégére jogosító utalványt az ötcsillagos Thermal Hotel Harkányba, a dél-dunántúli régió egyetlen gyógyszállodájába. Ezen kívül pedig az Esküvő Kiállítás kiállítói részéről egy ékszerkollekcióval is gyarapodtak.

A győztes pár elmondta, hogy nagyon örülnek a nyereménynek, az pedig külön öröm számukra, hogy Harkányba látogathatnak el, mert eddig még egyikük sem járt ebben a fürdővárosban.

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr42662861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása