Tegnapi kommentek

2012.04.26. 11:19

Reagálások a kuruc.infót postra:

 

=> 2012.04.25. 14:06 bojgo10
 
Tisztelt szarházi szerkesztők! Jó lenne már ha abba hagynátok ezt az alatomos irományaitokat mert esős idő van és csúszós az út el fogtok esni.
 
 
=> 2012.04.25. 17:55 yoz1990
 
Kedves bojgo10.

Nálunk már szép, napsütéses időre fordult a nap.Miután ilyen szolid fenyegetőzésre fordítottad a szavad, ezek után kezdek félni...nem szeretnék a szintedre le alacsonyodni így ezt a kommentálásodat elnézem:)) Ha pedig téged ilyen érzékenyen érint...hát ez van.
A másik az, hogy ez egy független és teljes szólás szabadságát gyakorló blog,ezáltal ha nem tetszik a tartalom akkor nem kell látogatni...

Köszönettel az szerkesztőség nevében
 
 
 
 
Erre én is csak ugyanazt tudom mondani, amit szerkesztőtársam, továbbá kihangsúlyoznám, hogy nem mi írtuk a kuruc.infós cikket, nem mi küldtük nekik, tehát semmi közünk hozzá, így inkább őket kéne megkeresni esős időben...

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr964474452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása