Kérés

2010.09.22. 16:25

Ezúton kérnék minden egyes olvasót, ha nem akarják, hogy elköltözzön a falunkért oly sokat tevő M. V. E, szavazzon rá 10.03-án!

 

A történet rövid és a "nagyboltban" hallottam. E szerint M. V. E.  férje, M. körbebiciklizte a falut és elpanaszolta az ismerősöknek, miszerint ha nem választják meg nejét polgármesternek, akkor elköltöznek. komoly...

 

sok sikert!

Szerző: wtf85

1 komment

Címkék: választás 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr432315617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xyz11 2010.09.29. 12:01:04

VÁLASZ A KÉRÉSRE
M.V.E. az előző ciklusban az önkormányzati választáson a falu lakosságától bizalmat kapott, hogy képviselje a választók érdekeit, de Ő ezzel a lehetőséggel vissza élt, mert ciklus közben lemondott tisztségéről és a tiszteletdíjjal együtt távozott.
Kérdésem akkor mit tett a faluért?
Ha megválasztják polgármesternek és úgy gondolja akkor ismét feláll és újra költözik?
Az új választás költségét ki fedezi? GONDOLKOZZUNK.......
Az, az ember aki jelen van a falu életében és nem csak választáskor bújik elő a csigaházából az tisztában van a dolgokkal, de sajnos ezek vannak kisebbségben. Aki tesz a faluért, rendezvényeket szervez azokat kritizálják(maguknak csinálják), ezt a legkönnyebb.
Mindenki az összefogásról beszél, de csak nagyon kevesen tesznek érte.
Mindenki szálljon magába és utána ítéljen el másokat.
Tényeket írtam és nem állt szándékomban senkit megsérteni.
süti beállítások módosítása