Híresek lettünk!

2010.11.25. 11:32

 no, de miről?

 

A százmilliónál több, tartós elmaradást felhalmozó cégek listáján1912 vállalkozás szerepel. Itt is akadnak bőséggel Heves megyei tartozók, illetve megyén kívüli székhelyű, de Heves megyét érintő vállalkozások. Ilyen egyebek mellett a felszámolás alatt álló HospInvest Zrt. is. A céglistában egyébként döntően felszámolás alatt lévő társaságok találhatók.

Heves megyéből ezúttal is Egerből került fel a legtöbb cég az adóslistára, szám szerint 16, ebből egyetlen olyan, amelyik nem áll felszámolás alatt. Gyöngyös kilenc, Füzesabony és Pétervására 2-2 társasággal képviselteti magát. Egy-egy nagy tartozóval "büszkélkedhet" Apc, Bükkszentmárton, Domoszló, Erdőtelek, Erk, Feldebrő, Gyöngyöspata, Heves, Kisköre, Pély, Poroszló, Sarud, Szarvaskő, Szihalom és Tarnabod.

Forrás: HEOL és APEH. 

 

 

Szerző: trewbrch

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr712470329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása