ha valaki blogot ír és ismeri valamennyire az admin-felületet, tudhatja, hogy milyen sok dolgot láthatunk az olvasókról. látjuk, milyen böngészőt használnak, milyen operációs rendszert, mik a legkedveltebb cikkek és mit ütnek be a keresőbe, hogy eljussanak hozzánk. a leggyakoribb persze a debrő+blog kifejezés, második a feldebrő+blog, no de azért vannak érdekesebb és talányosabb szóösszetételek is. ezekből közölnék egy csokorravalót:

szőcsi+lajos+tv2 (no comment)

füzesabony+blog+feldebrő (talán az illető járás szerint keres...)

búbos+kemence (tetszett a zene?)

mai divat+feldebrő (nem is tudtam, hogy a divatról is cikkezünk. ezek után persze elindítjuk a debrőpoliten mellékletünket, esetleg a debrői cicamicák és a kandúrok rovatot)

2010+debrő+viccek++18 (hááát, ha valaki a piroskarikás tartalom miatt olvasna minket, azzal közölném, hogy tervezzük a "debrő by night" és a "debrői dildók" rovatot is)

feldebrő+hospinvest (????)

trewbrch+blog (köszönöm-köszönöm)

mikóczki+ádám+blog (csak szólnék az elkövetőnek, hogy ádám vezetékneve nem egészen ez...)

feldebrő.blog.hu (ennek legalább van értelme, bár mi tudatos, revizionista okokból választottuk a debro.blog.hu nevet.

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr292506142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurkás 2010.12.12. 11:00:17

Esetleg bojgo11+mindenkifelleszjelentve+blog??:)
süti beállítások módosítása