Napi botrány rovat

2010.12.11. 11:30

 

Tisztelt Szerkesztőség!
ez sem komment ezért kérem hogy jelenjen meg a blogon.
2010.12.10. én du án fel hívtak és közölték velem hogy Virág István a Feldebrői Polgármesteri Hivatal képviselője, szóban le támadta L. Györgyöt hogy mért hoz nekem személy szerint takarmányt és fát mit képzel magáról L. György és azt mondta Virág István Önkormányzati képviselő hogy ezeket a Cigányokat ki kell paterolni a Faluból, el kell űzni nem kell nekik semmit el adni. én hétfői napon teszem meg a feljelentést Füzesabonyi Rendőrkapitányságon rágalmazásért és becsület sértésért valamint RASSZISTA MEG NYILVÁNULÁSÁÉRT.Az is baja volt Virág István nevű képviselőnek hogy a Cigányoknak lovuk van hát ez nem az ő-pénzéből de mindegy a Faluban soknak van lova az nem baj?. Ez nem semmi hogy valaki életébe egyszer kap egy kis pozitcíót és már király akar lenni.Szerintem nem sokáig lesz képviselő a Polgármestert tájékoztattam és el határolódik a Virág Pista nevű képviselő Dísz beszédétől. Sző
csi Lajos CKÖ elnök.

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr732508578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurkás 2010.12.12. 10:51:21

Látom még mindig zajlik az élet a faluban. Csak sajnos mindig egy jól behatárolható közeg adja a témát az ilyen, és ehhez hasonló vitákhoz!
És nem csak Feldebrőn...

bojgo11 2010.12.12. 19:05:35

Igen igazad van Hurkás ebben a közeg mindig zajlik az életet de nem akaratosan
valaki mindig provokál mert vannak akik azt hiszik magukról hogy Királyok és meg tehetnek mindent. sajnos a bunkó ember ilyen.

hurkás 2010.12.13. 16:49:15

Megpróbálok szép csendeben, szerényen éldegélni, ebből következik hogy nem is provokál senki! Ha mégis akar olyan elvetemült aki provokálna akkor megpróbálok ügyet sem vetni rá. Ha odáig fajul a dolog hogy felmegy az agyvizem, akkor sem csődítem magamra az országos médiát, nem szaladok sírva az ombudsmanhoz, nem fenyegetőzök feljelentésekkel stb. Inkább megbeszélem az illetővel! És igen a bunkó ember provokál, de az okos nem ül fel neki...

hurkás voltam
süti beállítások módosítása