Válasz egy olvasónak

2010.12.11. 11:15

 ez a post nem is post, hanem válasz egy illetőnek (nem nevezném meg). a téma a blog. 

nos, a blog él és virul, köszönjük, jól vagyunk. bizonyos rendezvényekről azért nem adunk hírt, mert minket sem tájékoztatnak róla és nem hinném, hogy a mi tisztünk megkérni a szervezőket, hogy kirakhassuk. a normálisan működő információáramlás egyik feltétele, ha valaki közzé szeretne tenni valamit, az orgánumhoz fordul és nem fordítva. de azért megnyugtatnám, bármikor kapunk felkérést, hogy rakjunk ki valamit, megtesszük.

a másik dolog, amit kifogásolt, hogy idézném: "érdekesen állunk bizonyos dolgokhoz". ebben igaza van. sajnálom, ha zavart okoz a változás -ami az élet velejárója-, amit okoztunk, de talán idővel tudomásul veszi, hogy vagyunk.  az, hogy közzéteszünk olyan dolgokat, ami Önnek nem tetszik, nem igazán okoz számunkra nyugtalan éjszakákat. talán nem kéne olyan dolgoknak történnie, ami esetenként megbotránkozásra adhat okot. és biztosíthatom, ezentúl is rakunk ki olyan postokat, ami nem fog tetszeni és nem fogjuk levenni.

jóslata, amely szerint "el fogunk tűnni" egyelőre messze van. a blog statisztikái szerint -feldebrői viszonylatban- komoly nézettségünk van és bármilyen alternatív próbálkozás születik (bár születne), egy darabig biztosan nem fog minket utolérni. szerintem írjon petíciót a karhatalomnak, hogy tiltsanak be minket. (csak megjegyzésként: minden nap mentem xml formátumban, ha esetleg letiltana, kb. 10 perc múlva olvashatja újra és a blog kérdéses, Ön szerint "problémás" postjait nem mi írjuk, hanem közeli hozzátartozónk, aki ellen nem teszünk terhelő vallomást, tehát, próbálkozzon csak.)

a feljelentéssel kapcsolatban lásd előző pont, zárójeles megjegyzés (jut eszembe, kit is minősít a feljelentéssel való fenyegetőzés?). 

és nem buzdítunk senkit sem garázdaságra. a polgári engedetlenség és az ellenállás természet adta jogunk. 

és végezetül, nagyon téved, a földhivatali betekintés ingyenes és ha akarjuk, hétről-hétre elvégezhetjük. egy ingatlannal kapcsolatos információk nem minősülnek magánügynek. de ha már sérelmezi ezt, visszakérdeznék: van valami titkolnivalója? ne aggódjon, ezentúl vigyázó szemünket a Földhivatalra vetjük, látni fogjuk a tulajdonosokat, a hiteleket, stb. ez kb. a válaszom a fenyegetőzésre. (ja, és hogy még egy dolog: kérdése, mely szerint "nem félsz este egyedül sétálni azok után, hogy néhány befolyásos embert megharagítottál?" kicsit nevetséges. válaszom 1. ha-ha-ha 2. én nem. és te? 3. ha ismernél, nem kérdeznél ilyet.)

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr792506252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása