újra post

2011.07.14. 17:46

Hosszú téli álom után újra a blogon... Nem is tudom, hol kezdjem... Látom, milyen parázs vita alakult ki TaviG postjában (kommentek rész), persze véletlenül sem a post miatt (azzal nem is igazán lehetne vitázni). Mellesleg ennyi kommentet már rég láttam. A dologról nekem is megvan a véleményem, de ezt inkább egy másik postban fejteném ki.

 

Ami viszont örömteli, az az erdotelek.blog.hu megszületése! Grat Rókakígyónak és respect. Nehéz és kemény fába vágtad a fejszédet, de hálás lesz a feladat. Szivesen emelnék át a blogodról postokat, legalább láthatnánk, hogy élnek mások, más településen. A látogatottság miatt pedig ne aggódj, az jön magától. Fénykorunkban (amíg aktívak voltunk) volt olyan napunk, amikor 898 oldalletöltésünk és 151 egyedi látogatónk volt. De még most is hozunk 120 oldalletöltést.

Tehát: kalandra fel!

Szerző: trewbrch

2 komment

Címkék: blog komment

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr973067697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rókakígyó 2011.07.14. 22:03:51

Ó, hát köszönöm a biztatást. Elkell ilyen nehéz időkben:) Nem izgulok nagyon én sem. Feltettem a facebook-ra a blogot, elküldtem e meghívókat ide-oda. A terv az, hogy egy ideig igyekszem a heti két bejegyzést tartani, aztán meglátjuk. Téma van bőven, csak mivel melóznom is kell, nem tudok mindig gép elé kerülni. Kalandra fel!

Disz/zit 2011.07.15. 11:50:36

Sziasztok! Tetszik a blog és az ötlet. Szeretném megtudni, hogy kit érdemes keresni ha be szeretnék jelentkezni egy templomlátogatásra. Köszi!
süti beállítások módosítása