A kuruc.info-ról

2012.01.11. 09:46

A néhány napja kezdődött orvos-storyról már a kuruc.info-n is olvashatunk, a kommentek egyike hivatkozik is rá. Most közöljük a kuruc.info-s postot, kommentek nélkül, de mindenkinek ajánlom a kommentek elolvasását is...

Olvasó: Így gyógyítsd a cigányt!
Olvasónk írja:
Félig humorkategóriába tartozó, félig szomorú esetről számolt be nekem a feldebrői orvos. A káli cigány kisebbségi önkormányzat elnökének (Balogh Zsigmond) legkisebb gyermekéhez hívták ki valamelyik éjjeli ügyeletben. Az orvos kiment, a cigány kislány sima hasmenéses hányással küzdött, aki aznap helyi orvosnál is kint volt, és kapott is gyógyszert (ezek azt hitték, délutánra vagy estére meg is gyógyul).
Éjszaka azonban már mégiscsak kihívták az ügyeletet, és mint az orvos nekem elmondta, adott egy 2 ml injekciót (hányás - hasmenés ellen). A fecskendőt, tűt és ampullát az orvosok kötelesek elvinni, mivel veszélyes hulladéknak számít. A cigányok persze följelentették az orvost, mondván, levegőt adott be a gyereknek, és ez "emberölési kísérlet".
Alább a debro.blog.hu oldalra felrakott cigány levél:
(A helyesírásra mindenképp érdemes figyelni, ha valakinek kétsége lenne a "származásról".)
Tisztelt olvasók!
Én nem Feldebrői lakos vagyok de úgy gondolom hogy meg kel tudjátok hogy Feldebrőn mien Orvosotok van. Ugyan is 2012.01.04 napján a kislányom beteg volt és a verpeléti ügyeletet kellet ki hívnom az ügyeletes orvos az DR. Ferenc volt azt tudni kell hogy a vizsgálatnál ital szagot éreztem rajta de ami a leg főbb az az hogy injekciót adott a 4 éves kislányomnak ami tragikus halált is okozhatott volna ugyan is az injekciót üresen adta be magyarul semmi nem volt a frecskendezőben. Én ekkor szóvá tettem neki amire úgy reagált hogy gyorsan el rakta a tűt és a frecskendezőt . A kislányomnak fel pufadt az egész combja. Másnap a házi orvosunkhoz vittem a lányomat Kálban aki tályékoztatot hogy a szurit ráadásul olyan hejre szurta amitől le is bénulhatott volna. aekkor én a rendőrséghez fordultam jelenleg a Füzesabonyi Rendőr Kapitányság Bünügyi osztály Felderitőalosztályán van az ügy. ha minden igaz akkor vagy szándékos emberölési kisérlet vagy gondatlanságból el követet emberőlési kisérlet is lehet.Sajnos hogy ijen orvosok is vannak.
Tanulság: így gyógyítsd egy cigány kisebbségi önkormányzat vezetőjének gyermekét és még ellened indul rendőrségi eljárás, orvosi etikai stb. vizsgálat! Nyilván nem lesz (nem is lehet semmi) az ügyből, de mégiscsak óriási presztízsveszteség egy ilyen meghurcolás, amit az orvosnak kell majd kiállni a cigányok miatt. Egyébként az is hazugság, amit a háziorvosról állítanak: ugyanis a jegyzőkönyv szerint semmi olyasmit nem mondott, hogy "rossz helyre adta a szurit, amitől lebénulhatott volna", ez egy tipikus ostoba cigány hazugság...
Én itt élek Feldebrőn, jól ismerem az orvost, aki 35 éve gyógyít, és még ünnepi alkalmakkor is csak elvétve fogyaszt alkoholt (a cigányok erre vonatkozó állítására reagálva írom ezt).
Szebb jövőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr623536327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bojgo10 2012.01.16. 15:54:53

Bazd szájba az a ki baszot anyádat mert cigányozol ez meg eshet a te gyerekeddel is te huje paraszt. remélem hogy ezt a bologot be tiltják mert itt csak mocskos aljas emberek irnak egymásról egyébként ha becsületes köcsög volnál akkor ki irnád a neved hamár ijeneket le mersz irni te bunkó éhes paraszt.

bojgo10 2012.01.17. 00:31:11

JA ÉS HA MÁR ITT TARTUNK LEHET HOGY A CIGÁNY BUDÖS DE A MAGYAR IS CSAK NEM ÉRZI MAGÁN

hurkás 2012.01.17. 08:16:01

Ezek a jókívánságok kuruc.info-nak vagy a debro.blog-nak vagy mindenkinek szól aki itt van?

bojgo10 2012.01.17. 08:38:36

@hurkás: Akinek nem inge ne vegye magára

hurkás 2012.01.17. 11:09:39

@bojgo10: Aha, csak nem értem miért kell kiakadni ennyire azon , hogy a debrő.blog belinkel egy téma kapcsán egy cikket mely egy köztudottan szélsőjobbos hírportálról származik. Nyilván nem fogják éltetni a multi-kultúrát, pláne ilyen hírek hallatán. Az, hogy elhordják mindennek az illetőt véleményem szerint jogos, hiszen normális ember nem mond/csinál ilyeneket mint a kedves apuka. Az ilyen és ehhez hasonló esetek járulnak hozzá, hogy a cigányokról ilyen negatív a közvélemény. De ugye "akinek nem inge ne vegye magára".

Ja és igen. A magyarok között is sok hasonlót, olykor rosszabbat találni, csak hát ugye az arányok...

De nem jártatom a számat mert még rám kiabálják hogy mocskos aljas huje bunkó éhes paraszt.

éti 2012.01.18. 07:37:23

@bojgo10:

Lajos add meg a nevüket és a címüket,majd én megmutatom, hogy kell ezekkel bánni!!

Dumával semmire se mégy!

éti 2012.01.18. 07:38:33

@hurkás:

hurkás te mire vagy annyira?

El felejtitek kik is vagytok valójában.

éti 2012.01.18. 07:44:11

Reklámozd csak Elődke kurucinfóját.
Ne felejtsd el hamarosan többen leszünk!!

antifaaaaa 2012.05.12. 18:25:39

Úgy látom a szerkesztők a "sötét" oldalra álltak:)

antifaaaaa 2012.05.13. 10:19:42

@hurkás:

Az arányokról ne beszélj,a magyarokat nem rekesztik ki itt mint a cigányokat.Sok cigányt ti kényszerítetek a lopásra, mert a cigány nem tudja elnézni,hogy sír a gyereke, mert éhes!Már a Tisztelt kivételt sem hagyjátok dolgozni mocskok!!
Persze te ezt fel nem foghatod a diónyi agykapacitásoddal.
süti beállítások módosítása