Olvasói levél

2010.09.23. 10:34

újabb levelet kaptunk, leközöljük, és NINCS SZERKESZTŐI KOMMENTÁR!

Tisztelt blog!

Hetek óta olvasója vagyok az oldalnak és nagyon tetszik. Néhány észrevételemet azért megosztanám. Jó lenne, ha gyakrabban írnátok mert érdekes dolgokat írtok. Szerintem nem baj, ha a választással foglalkoztok, mert most úgyis ez érdekli az embereket. Tetszett, hogy elkezdtétek feltárni a közelmúlt dolgait. Ne hagyjátok abba, mert mindenkit érdekel, hova tűntek a vagyonok pl a hangyásdomb és a többi meg a gázpénz. Sokan elfelejtették már ezeket a dolgokat, de félő, újra a tolvajok kerülnek be az önkormányzatba. Ezt nem szabad hagyni! A szakértelemről meg annyit, hogy ért a dolgokhoz megis mutatta az alatt a 10 év alatt, amíg polgármester volt. Nincs is már semmink.

 

Az emailcímemet légyszíves ne írjátok ki.

 

Tisztelettel: egy feldebrői

 

 

A levelet köszönjük és a tanácsaid megfogadjuk!


Szerző: trewbrch

1 komment

Címkék: levél

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr72317343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

canon00 2010.10.05. 10:51:14

Választás!?
Egyben érdekes szó és kérdés!
Ismét bebizonyította Debrő és egyben a magyar ember, hogy nem vagyunk méltók ehhez az országhoz.A választás (mint mindig) arról szólt, hogy ki mit hibázott, ki kezdte el Debrő és az ország rombolását,kifosztását,kinek mennyi pénze van amivel megveszi az emberek "lelkét"(szavazatát).
Undorító ami Debrőn és az országba folyik!
A pártok egymásra mutogatnak(felteszik kezeiket,hogy nem én voltam hanem Ő), a jelöltek egymást szidják,egymás hátrányait nagyítják,előnyeit kicsinyítik. és KÖZBEN.....mi történik!!?
Elveszítjük értékeinket,lehetőségeink fogynak,távoli jövőnk nemhogy derűsebb lenne egyre sötétebb,jelenünk katasztrófális,múltunk sanyarú.
Árpád fejedelem ha visszatérne és látná mit tettünk ezzel az országgal, biztosan szétlőné a seggünket!!!
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy összefogás nélkül nem fog történni semmi.Addig míg nem tanuljuk meg tisztelni,becsülni,segíteni egymást addig NEM FOGUNK TUDNI ELŐRE LÉPNI.
Ki kell használni az isten által a magyar embernek adott pozitív tulajdonságát, ami egy pár szóval jelemezhető:TALÁLÉKONYSÁG,LOGIKA,ÉSSZERŰSÉG!
Szükségünk van az uniós és nemzeti támogatásra de ezek mit sem érnek ha nem tudunk összefogni, ésszerűen felhasználni.
Vállalkozások jönnek létre de ugyan olyan gyorsasággal buknak is meg.
Nem tudom ki, hogy van vele de én nem akarok egy nyugati vagy akár milyen nemzet rabszolgája lenni.
Ha már lehetőséget kaptunk az ősöktől, hogy önállóak legyünk akkor ne engedjük, hogy mások írányítsanak.
Van lehetőségünk és eszünk is hozzá , hogy előre lépjünk,fejlődjünk.
Össze kell gyúrni a múltunkat a jövővel.Ápolni kell a múltat de nyitni kell minden új dologra.Az ember olyan élőlény aki kíváncsi a furcsa és gyakran eszement dolgokra.Hát ha a mai embernek ez kell akkor adjunk nekik eszement dolgokat(turizmus,vállalkozás stb...)
Félreértés ne essék, NEM oktatni akarok vagy tanácsokat adni csak segíteni felnyitni a szemünket.Hiszem és tudom van kiút csak akarni kell és áldozatokat hozni de ezt egységesen.
Szerintem az első lépés az lenne, hogy ne mutagssunk egymásra, ne szidjuk egymás anyját.

Röviden ennyi.Kérésem az lenne, hogy gondolkodjon ezen mindnki aki olvassa ezt a kommentet.
süti beállítások módosítása