Üzen a gépház

2010.10.02. 16:04

Több kommentelő és levélíró sérelmezi, hogy az oldalon névtelenség mögé bújt szerzők és olvasók minősíthetetlen hangnemben írnak különböző polgártársainkról. Az észrevételek helyesek, de néhány dologban nem feltétlenül értünk egyet a hozzászólókkal.

-a névtelenségről illetve a név felvállalásáról mindenki maga dönt. a szerzők többségének a kiléte ismert (pl: yoz=horváth lászló, tavig=tóth tamás, trewbrch=lénárt józsef, remélem nem buktattam le senkit :-)), a kommentelőké zömében nem. hiábavaló erről vitát folytatni, kihívni a másikat, hogy "na, írd ki a neved, ha mered!", mindenki maga döntse el. senkitől sem kérhetünk igazolványt. a sértő kommenteket és cikkeket pedig nem fogjuk kimoderálni, mert az oldalon nincs cenzúra, nem is lesz.

-az oldalt -lassan egy éve- nem azért hoztuk létre, hogy sértegetős, jól megmondós fórumként működjön. de úgy látszik, erre van igény. pl. verseket, képeket még senki sem küldött és egyéb hasznos dolgot sem.

-a másik oldal, a nevüket felvállalók sem különbek a névtelenektől. talán ők nem lépnek fel támadólag? bírálhatunk, de mindannyiunkat bíráljuk ezzel. szerkesztői hozzáférést mégsem kért még egyik oldal sem...

 

száz szónak is egy a vége, nem kötelező a blogot olvasni (és hozzátenném, szerkeszteni sem), ha valakinek nem tetszik, ajánlanám a www.feldebro.hu-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr432339659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása