Tisztelt feldebrői lakosok!

2012.01.30. 10:48

Eljött egy új év, és az utcanévtáblák sikerén felbuzdulva, új terveket szeretnénk megvalósítani. Szeretnénk szebbé, élhetőbbé tenni a kis falunkat. Hisszük, hogy, rendezettebb környezetben sokkal jobb élni.

Új célkitűzésünk, hogy a középső buszmegállót szebbé tegyük, és ehhez újra a lakosság segítségét szeretnénk kérni. Már kaptunk ígéretet több embertől, hogy ha megvan az anyag, akkor segítenek elkészíteni a buszmegállót, de nagyon szívesen látunk mindenkit, és örülünk minden segítségnek, legyen az anyagi, vagy kétkezi munka. Reméljük ez a terv is elnyeri a a lakosság tetszését, és támogatják elképzelésünket.

Még egyszer szeretnénk megköszönni mindenkinek az önzetlen segítséget, aki támogatta a tervünket és elkészülhettek az utcanévtáblák.

 

További szép napot Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr293976436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása