Folytatva az előző postot.

A következő napirendi pont az Szmsz kérdése volt. A jelenlegivel működik tovább az önkormányzat, az újat csak 2011. februárjában fogadják el. Szabó József a lakosság részéről hangot adott kételyeinek, hogy miért csak a választások után 4-5 hónappal foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Virág István kért szót és kérte, hogy ne kelljen ennyi időt várni, fogadják el még idén (többek között ez az oka a decemberi rendkívüli ülésnek is). Az Szmsz-ről annyit, hogy az előző változatban még szerepelt az, hogy 150.000 Ft fölötti kifizetésről csak a testület dönthet, a polgármesternek nincs meg hozzá a jogköre, ez a jelenlegiből kikerült.

Virág István a továbbiakban kérte -és itt már lassan egy újabb vitás kérdéshez érünk-, hogy a jegyzőkönyveket (közöttük az előzőt is) tegyék közzé (a nyilvánosság ugyebár...), akárcsak az előző ülésen megfogalmazott rendeleteket. Hiányolta, hogy még a falu honlapján sincs fent. Észrevétele jogos volt, bár szerintem ennek sem lesz gazdája. A hüvelyk ujj nem írta le,  mutató nem küldte el, a középső nem kapcsolta be a gépet, a gyűrűs nem töltötte fel, a kicsi pedig nem kérdezte meg, miért?

A bejegyzés trackback címe:

https://debro.blog.hu/api/trackback/id/tr962470310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bojgo11 2010.12.03. 22:24:59

Jó napot mindenkinek!

Nem Komment ként írom ezt a néhány sort de szeretném a fiatalok figyelmét fel hívni hogy a vasárnapi túrát az csak kimondottan értük rendeztük. Választások előtt azt mondták a fiatalok hogy velük senki nem foglalkozik és nem tesz értük semmit. Most van lehetőség és nem élnek vele. Kérem a fiatalokat vagy azokat az idősebb korosztályt akiknek van kedvük vasárnap 9. órára legyen a templom előtt és vegyen részt a Túrán. Hívd a 0630-905-7562. vagy kerezsd Lénárt Józsefet Finu. tisztelettel. SZ L. CKÖ. Elnök
süti beállítások módosítása